9 червня 2020 14:23

Богдан САРНАВСКИЙ: "Так, как судил Козык, то это не то судейство, которое заслужили команды"

Воротар ПФК «Львів» Богдан Сарнавський оцінив матч проти «Дніпро-1», в якому «синьо-золоті леви» зазнали прикрої поразки 1:2.


– Богдане, грав на куражі? Дуже багато моментів, дуже багато роботи зробив


– Ніколи не хочеться пропускати голи. Тому працюємо кожен день над цим.

Гра складається по-різному. Є матчі без моментів, є такі, де доводиться «попотіти» трохи. Але нічого. Сьогодні доволі таки непогана гра була, «Дніпро-1» прекрасно виглядав, грав в атаці, ми від оборони, вибігали контратаки, піймали щастя, забили гол, вони у відповідь. Але в кінцівці Хобленко встановив рахунок 1:2.


– Ти сьогодні діяв на останньому рубежі. І коли треба було врятувати гру, пішов забивати, не вдалося. На скільки результат закономірний? Адже ви доволі добре підготувалися до гри і не дали «Дніпро-1» зіграти у свій футбол.


– Я вважаю що результат не закономірний однозначно. Тому що так, як судив цей матч пан суддя, то це не те суддівство, яке заслужили обидві команди. Тому що, як не крути, ми проїхали тисячу кілометрів, і людина просто взяла і… З трьох пенальті один можна було поставити. Вони знову трактують — то не бачив, то проґавив, вибачте-пробачте. А толку ніякого — рахунок 1:2 на табло, і ми їдемо додому…


– Які цілі у вашої команди в цьому та наступному сезоні?


– Як у всіх — добитися максимально місця в турнірній таблиці.