2 червня 2020 19:32
1

Журналист: "По своим параметрам Цитаишвили не совсем динамовский футболист"

Ігор Циганик в ефірі "ЦиганикLive", відповідаючи на запитання глядачів, оцінив гру одного з найкращих футболістів киян у матчі з "Шахтарем".


Як Вам гра Цитаішвілі?


Мені він сподобався. Як би пояснити… За своїми параметрами Цитаішвілі не зовсім динамівський футболіст. Він дуже технічний, але в Динамо окрім цього завжди вимагали ще й виконувати великий обсяг роботи. В цьому поєдинку він дуже здорово зіграв, особливо в моменті, коли відпрацював у захисті: добіг до свого штрафного майданчика, постелився в підкаті і відібрав м’яч в Ісмаїлі.


Мені здається, що цей хлопчина міняється. І якщо так триватиме, то, безперечно, він має шанси заграти. Особливо зараз, за відсутності Циганкова. Я дуже хочу, щоб він зіграв не один матч, а два-три. Адже у матчі з Шахтарем він віддав гольову передачу. Дайте йому шанс відчути впевненість. Після того можна буде робити певні висновки. Якщо порівнювати його попередні роки і дебюти, то в цьому матчі Цитаішвілі інакше заграв, краще. Він заслужив вийти в основі на наступний поєдинок, однозначно.

Отой срани которая трудится в Динамо 99 % , а команда на 4 месте с отрывом от 1 места 16 очков. Нет надо ставить таких как грузин.