31 травня 2020 08:03

Алексей АНДРОНОВ: "Если "Динамо" не сможет вернуть себе второе место, то результат сезона будет признан провальным"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах України, Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч «Шахтар» – «Динамо» Київ у 24-му турі чемпіонату України сезону-2019/20.

- Великого впливу на чемпіонську гонку цей матч не зробить. Її давно не існує. «Шахтар» відірвався досить далеко. І, звичайно, він відсвяткує своє чергове чемпіонство. Але для «Динамо» матч дуже важливий. Перед паузою воно відкотилося на третє місце і віртуально втратило місце в кваліфікації Ліги чемпіонів. Якщо «Динамо» не зможе повернути собі другу сходинку, то результат сезону буде визнаний провальним. Це однозначно. Зараз для «Динамо» будь-який матч важливий.

Судячи з останніх контрольних зустрічей, які команди проводили, «Шахтар» виглядає дещо краще. Але, думаю, різниця в мотивації може позначитися. Для киян зустріч має більше турнірне значення. І я поставлю на те, що «Динамо» не програє, тим більше, що досить хороший коефіцієнт букмекери пропонують. X2 йде за 1,88. А матч відбудеться в Києві, хай глядачів і не буде. Але для «Динамо» це домашнє поле, їхати нікуди не треба.