29 травня 2020 08:19
1

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Цыганкову даже не нужно думать о трансфере в Европу"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло прокоментував чергову травму Циганкова, а також оцінив перспективи Віктора та інших гравців «Динамо» перейти до європейських клубів.


«Шкода, що вибув Циганков. Віктор щоразу травмується, коли починаються великі навантаження. На це питання повинні дати відповідь медики та сам гравець. Скажу, що цей нюанс не прикрашає його профайл для клубів, які шукають підсилення. Ушкодження Циганкова вже входить у звичку. Це сильно впливає на його долю, якщо Віктор узагалі розглядає можливість переходу в європейські чемпіонати.


На даний момент я не бачу причин, навіщо київському клубу продавати Циганкова, а самому гравцю залишати гранд українського футболу. Йому та іншим гравцям «Динамо» навіть не варто думати про трансфер в Європу. Замислитись треба лише тоді, коли прийде серйозна пропозиція.


З тим рівнем гри і результатами сподіватися на зацікавленість з боку європейських клубів гравцям «Динамо» не доводиться. Ніхто за них великих грошей не заплатить. Для цього потрібно впевнено грати в Лізі чемпіонів», – заявив В’ячеслав Заховайло в коментарі «Рейтингу Букмекерів».


Нагадаємо, що днями стало відомо про те, що Віктор Циганков розтягнув м’яз і повернеться тільки в середині червня.

Полностью согласен. Все игроки Динамо на данный момент зелёные для перехода в серьёзный европейский клуб, кроме разве что Мыколенко, у которого есть и сила и характер и мастерство!