28 травня 2020 20:43

Вратарь "Прикарпатья": "Нет смысла продолжать соревнования без зрителей"

25 травня івано-франківське "Прикарпаття" у повному складі (гравці, тренери, адміністрація клубу), а також працівники стадіону "Рух" пройшли тестування на коронавірусну інфекцію COVID-19. Футболісти та усі представники, які так чи інакше можуть мати контакт із гравцями, здали зразки матеріалу для ПЛР-тестів. Результати дослідження стануть відомі найближчими днями.


За словами голкіпера "Прикарпаття" Остапа Вульчина, зараз команді дещо складно входити у повноцінний тренувальний процес.


"Ми два місяці працювали за індивідуальною програмою, - говорить 28-річний воротар. - Ми займалися вдома, без м'яча, не відпрацьовували тактичні схеми, тому потрібно зараз надолужувати втрачене. Багато працюємо над функціональним станом, пробігаємо великий кілометраж. Сьогодні пробігли 5 по 300 і помітно, що всім складно. На жаль, карантин нам зруйнував всі плани. У Туреччині провели хороший тренувальний збір, готувалися до відновлення чемпіонату. Проте, маємо те що маємо. На мою думку, на Раді ліг ПФЛ було ухвалено правильне рішення не продовжувати чемпіонат, адже футбол грається для вболівальників. Немає сенсу продовжувати змагання без глядачів. Сподіваюся, що вже у новому чемпіонаті дозволять вболівальникам відвідувати матчі".