28 травня 2020 20:33

Никита ТАТАРКОВ: "Львов" ставит перед собой задачу побороться за место в плей-офф"

Вже у неділю, 31 травня, ПФК «Львів» проведе перший офіційний матч після довгої перерви, пов’язаної з карантином. Про підготовку команди та завдання, які перед неї стоять, розповів гравець «синьо-золотих левів» Микита Татарков.


«Команда підготувалася дуже добре. Були і фізичні навантаження, і товариські матчі. Почуваю себе добре. Дуже скучив за футболом. Готуємося до першого матчу», — відзначив Микита Татарков.


Однак гравець додав, що матч без глядачів може вплинути на гру обох команд. Але футболіст знаходить і причину для оптимізму.


«З глядачами, скільки б їх не було, завжди грати приємніше. А без глядачів — це як товариські матчі на зборах в Туреччині. Але в таку ситуацію потрапили. Треба грати, перетерпіти. Сподіваюся, що наступного чемпіонату вже будуть глядачі на трибунах. До цього часу вони можуть засумувати за футболом, будуть більше ходити на стадіон», — розповів гравець.


Попереду в команди дев’ять матчів. І шанс поборотися за потрапляння в плей-офф, переможець якого виступить наступного сезону в кваліфікації Ліги Європи. Але для цього треба зайняти перше місце (за певних умов підійде і друге місце) в другій шістці.


«Шанси непогані, відрив невеликий. Команда ставить перед собою завдання поборотися за місце в плей-офф. Якщо вдасться цього сезону — буде дуже добре. Якщо ні, то будемо себе налаштовувати на наступний рік, щоб потрапити в першу шістку та вийти в Лігу Європи», — наголосив Татарков.