18 травня 2020 11:01

Новости клубов ПФЛ: "Минай" начал подготовку к кубковому полуфиналу, а Ковалец определяется с помощниками

Згідно із санітарно-епідеміологічними та медичними рекомендаціями, для відновлення тренувального процесу всі футболісти, тренери, а також персонал першолігового ФК «Оболонь-Бровар» здали тести на коронавірус, які виявилися негативними.


Перше після тривалої перерви тренування «пивоварів» відбулося на клубній базі в Бучі. Перед його початком були традиційні привітання іменинників та гравців, що останнім часом стали батьками. Ідеться про Андрія Семенка, Олександра Голікова та Ігоря Мединського. Заняття під орудою керманича Олега Мазуренка пройшло у приємній атмосфері, адже виконавці давно не бачилися, і відчувалося, що вони дуже скучили за футболом.


Стали відомі результати тестування футболістів «Миная». Як повідомили у клубній медичній службі, усі вони виявилися негативними. На жаль, раніше коронавірусної інфекції не уник один із гравців закарпатської команди, який нині перебуває на самоізоляції вдома. Що ж до решти підопічних Василя Кобіна, то вони розпочали підготовку до півфінального кубкового протистояння з київським «Динамо».


Також відновили тренувальний процес футболісти «Металіста 1925», «Прикарпаття» та «Волині».


Поступово визначається з помічниками новий головний тренер «Чорноморця» Сергій Ковалець. Одним із його асистентів став відомий у минулому нападник Олексій Антонов, який нещодавно вирішив завершити кар’єру гравця. Свого часу він провів за «Чорноморець» 50 матчів і став автором 15-ти голів. Цими днями «моряки» готуються на своїй базі в Совіньоні.


21 травня на стадіоні «Оболонь-Бровар» відбудеться засідання Ради ліг ПФЛ, на яке запрошені представники всіх команд майстрів. Під час обміну думками й буде визначена доля чемпіонату України в першій та другій лізі в сезоні-2019/2020.