2 травня 2020 14:55
1

"Крым - это Украина, война на Востоке Украины - агрессия со стороны России". Экс-динамовец попросил прощения за фото с Лениным

Хавбек Карпат Олексій Хахльов підкреслив свою патріотичну позицію. Напередодні він використав полотно із зображенням Леніна, щоб привітати бабусю з днем народження.


"Я виріс в українській сім'ї з повагою і правильними поглядами на прапор, герб, гімн і всі символи, які несе наша держава. Маючи честь захищати кольори нашої держави, під час лунання гімну – завжди переживав незабутні емоції!

Живучи за кордоном, завжди відстоював її честь та гідність і ніколи не давав її принижувати в моїй присутності! Мені б хотілося попросити пробачення за свою грубу помилку абсолютно у кожного громадянина України, незалежно від статусу, професії та релігії! Для мене Крим – це Україна. Війна на Сході України – агресія з боку Російської Федерації", – написав Хахльов в Instagram.

Нагадаємо, минулого літа півзахисник разом зі збірною України U-20 завоював золоті медалі чемпіонату світу.



Мабуть варто повірити і вибачити хлопцю. Нехай це буде уроком на майбутнє. Життєвий шлях складається з окремих кроків. Дивись куди ступаєш, щоб не вступити!