8 квітня 2020 21:43

Исследование: миллениалы тратят на онлайн-гемблинг больше

Платіжна платформа PXP Financial оприлюднила результати дослідження щодо платежів гравців різних поколінь в сфері онлайн-гемблінгу і беттингу, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».


Компанія PXP Financial виявила, що міленіали (люди, народжені в 1981-1995 роках) витрачають на гемблінг найбільше грошей. Крім того, вони вважають за краще використовувати дебетові платежі та електронні гаманці (53% проти 29% у старших людей). Водночас покоління X (1965 – 1980 рр.) частіше інших використовує кредитні гроші на азартні ігри - це підтвердили 59% опитаних.

Оголошення на початку року про заборону кредитних карт в сфері гемблінгу Великобританії вплинуло на результати дослідження, яке відбулося в Лондоні. Новий закон набуде чинності 14 квітня і спрямований на зниження шкоди від азартних ігор і захист вразливих людей. Тим не менш представники різних поколінь мали негативне ставлення до нововведення - понад 50% усіх респондентів назвали заборону шкідливою для галузі.

Від покоління Z (1995 – 2010 рр.) аналітики очікують суттєвого впливу на індустрію онлайн-платежів у майбутньому, зважаючи на нинішній вік і фінансові можливості цієї категорії людей