4 квітня 2020 08:34

Журналист: "Яремчук довольно спокойно отнесся к переносу Евро, как и большинство наших украинских футболистов"

В ефірі Циганик LIVE ведучий Ігор Циганик розповів, на якому етапі відновлення перебуває Яремчук та яке його ставлення до перенесення Євро.

Відновлення Яремчука

У Яремчука в Генті все гаразд, він вже практично повністю відновився. Він щодня тренується на базі клубу. Він прекрасно почувається. Якби зараз була робота в загальній групі, то він вже був би там. Яремчук на даному етапі готується самостійно, так само як і інші. У них розроблений свій графік тренувань групами.

Враження Яремчука від перенесення Євро-2020 на наступний рік

В Яремчука подвійне вражання від того, що Євро-2020 перенесли на наступний рік. З одного боку, він десь задоволений, бо у нього була достатньо складна травма. Потрібно відновитися, відіграти повний сезон і потім вже виходити на чемпіонат Європи у повній бойовій готовності. Тому тут безперечно для нього позитив. У будь-якому разі ти втрачаєш ігровий тонус, коли відновлюєшся після травми. А з іншого боку, команда була настільки впевнена психологічно в своїх силах перед цим Євро, він відчував це, особливо, коли вони грали проти португальців. А як буде через рік – важко сказати.

В принципі, він доволі спокійно поставився до перенесення Євро, як і більшість наших українських футболістів. Тобто, ситуація вже склалася і її треба сприймати саме такою, якою вона є. Треба готуватися і виходити у 2021-му році та показувати максимальний рівень. Але є віра, що команда ще виросте. Буде багато гарних поєдинків з Іспанією, Німеччиною. Ці матчі, які можуть дозволити команді набратися додаткового досвіду.

Про ситуацію у Бельгії

Ситуація в самій Бельгії складна. Людей на вулиці мало, оскільки карантин. Дуже великі штрафи, неможливо просто так виїжджати, тобто люди бережуть себе і усвідомлюють, що проблема є і вона достатньо велика. Повернутися в Україну дуже складно.