3 квітня 2020 20:45
4

Александр АЛИЕВ: "В 2008-м купил квартиру на Оболони за 800 тысяч долларов"

Бывший игрок «Динамо» Александр Алиев рассказал о самой дорогой покупке в жизни.


- Самая дорогая покупка в жизни?


– Квартира. В 2008-м взял квартиру за 800 тысяч долларов. Но взял ее в кредит на 10 лет.


- На Оболони?


– Да.


- Сколько она сейчас стоит?


– Не знаю. Мне это неинтересно. Я взял ее полностью с ремонтом.

- Слышал, вы квартиру снимали за большие деньги.


– За 10 тысяч долларов снимал в Лесниках, – сказал Алиев.

Квартира в Оболонських липках квадратів на 150 у 2008 стільки і коштувала. Зараз можна продати за 300 тисяч у.о. максимум. У 2008 були пікові ціни.
Народ, як можна купити квартиру за такі гроші?

На п'яну голову підписував договір купівлі продажу?
Сховати
garik, в 2008 такие цены были. Обычная квартира на Позняках стоила 200-250 тысяч долларов. Потом лупанул кризис и цены резко упали.
garik, тут може бути відразу три варіанти:
1) зважаючи на 2008 рік та якщо бралася квартира в Оболонських липках площею від 130 до 150 кв.м. в дуже хорошому стані та з повною обстановкою. Додати плюс до цього тодішні курси валют та піковість цін. То в принципі й може бути. Та про це вже й написав Чапыч;
2) повністю вірити Алієву - себе не поважати. Дуже часто все сказане ним потрібно ділити на 2 або й зовсім не сприймати. Неодноразово було підмічено його брехливість, коли він спочатку каже одне, а потім робить зовсім інше чи випливають невідповідності в деталях. Як ніяк, він - "Гадьониш" (І.М. Суркіс) (с);
3) не зрозуміло в якій половині 2008 року було придбання та з якими деталями.
Одна справа - придбати дуже гарне житло на початку 2008 з повним розрахунком, а інша - взявши іпотеку в долларах перед самим початком фінансової кризи або вже під час неї.
Враховуючи недальновидність Алієва та його марнотратність, могла бути ситуація, що у нього на час придбання не було нормально коштів, в результаті чого ним було взято іпотеку в долларах в умовному "ПриватБанку". В результаті були затрати загальною сумою 800000 $: на придбання житла, ремонт та аж ніяк не маленькі відсотки банку.