25 березня 2020 17:52

"Ворскла" передала первую партию помощи на борьбу с коронавирусом

В рамках обіцяної допомоги від генерального партнера ФК «Ворскла», компанії FERREXPO, надійшла перша партія спеціального обладнання для КП «Полтавської обласної клінічної інфекційної лікарні».


Сьогодні президент футбольного клубу «Ворскла» Роман ЧЕРНЯК і віце-президент Олег ЛИСАК передали першу партію допомоги. Це, зокрема, монітори пацієнта uMEC12 та інфузійні насоси Benefusion VP1.

«Ми дуже раді в цей час отримати таку важливу допомогу, медичне обладнання від футбольного клубу «Ворскла». Це була їх власна ініціатива. Тепер ми готові надавати саме якісну медичну допомогу. Наразі, якщо знадобиться, першочергово пацієнтам із коронавірусною інфекцією. У подальшому – просто пацієнтам із різними інфекційними захворюваннями. Поки в нашому міста, та й в області загалом усе спокійно, та ми повинні бути у всеозброєнні», - підкреслила головний лікар вищезазначеного медичного закладу.

«Пандемія, що зараз лютує у світі нікого не може залишити байдужими. Нині всі мають об’єднатися довкола цього лиха. І коли є можливість надати допомогу, це потрібно обов’язково робити. Частина з того, що ми анонсували раніше сьогодні вже втілена, та ми продовжуємо тримати руку на пульсі. Готові оперативно реагувати на будь-які потреби медичних закладів Полтавщини», - говорить президент ФК «Ворскла» Роман ЧЕРНЯК.