18 березня 2020 12:55
2

У Зинченко проблемы? В "Манчестер Сити" вернется конкурент украинца

Лівий захисник Манчестер Сіті, який перебуває в оренді, хоче повернутися до клубу і поборотися за місце в основі з Менді та Зінченком.


Лівий захисник Містян Анхеліньйо, який на правах оренди виступає за Лейпциг, бажає повернутися до Манчестера влітку, коли закінчиться угода з німецьким клубом. Іспанець хоче отримати місце в основі Сіті, потіснивши Бенжамена Менді і Олександра Зінченка, яким нещодавно програв конкуренцію і був змушений відправитися в оренду до Лейпцига.

Про свої наміри Анхеліньйо розповів у інтерв’ю La Voz de Galicia:

- Я приїхав в Манчестер, коли мені було 16 років і я постійно думав про те, щоб грати і боротися там. Я все ще гравець Сіті і не здамся. Я хочу отримати місце в тій команді. Перед тим, як я відправився в оренду, Гвардіола сказав мені, що це корисно для мене, і він буде радий моєму поверненню.


Нагадаємо, що контракт лівого захисника Манчестер Сіті з клубом розрахований до літа 2023. Але 23-річним футболістом цікавиться Барселона, яка планує його придбати під час наступного трансферного вікна.

Анхеліньйо взимку перейшов до Лейпцига і вже встиг зіграти у 8 матчах за клуб, де відзначився одним голом і асистом.
Ну був Анхеліно в МС, грав поки Зіна був травмований, як Зіна повернувся в основу Анхеліно вилетів в запас, потім відправився в оренду. У Зіни поки одна проблема, Менді травмуватися перестав)
У Зинченко и без этого проблем достаточно )