13 березня 2020 18:08

Василий КОБИН: "Все хотят играть в финале. Поэтому поборемся"

Головний тренер ФК «Минай» Василь Кобін прокоментував результати жеребкування 1/2 фіналу Кубка України. Нагадаємо, що команді випало грати на цій стадії з іменитим київським «Динамо».


«Ми поважаємо «Динамо», це сильний суперник, - розповів він. - Але оскільки це півфінал Кубка і залишається всього один крок до фіналу, то ми віддамо всі сили для перемоги. Шанси є, і з такими командами можна боротися. Так, якщо порівнювати їх у відсотках, то вони не великі. Вони були б більшими, якби ми грали з «Маріуполем» або «Ворсклою». Але у футболі, як і у будь-якому спорті – шанси є завжди і з будь-яким суперником».


За словами тренера, на таку команду його футболістам не треба налаштовуватися зайвий раз: «Для мене особисто «Динамо» - це завжди принциповий суперник. Але думаю таким він є і для наших хлопців. Адже ціна перемоги велика, всі хочуть зіграти в фіналі і ніхто не хоче віддавати цей шанс».


До речі, останній раз проти «Динамо» у складі гравця Кобін грав якраз 31 жовтня 2018-го у складі «Минаю» у пам’ятному матчі 1/8 фіналу. «Чи пам’ятаю той матч? Так, тоді був гравцем і виконував вказівки тренера, зараз я тренер і це зовсім інше. Подивимось, будемо обирати свою стратегію на гру та постараємося продемонструвати гідний футбол», - зауважив він.