5 березня 2020 17:22
2

Иван ГЕЦКО: "Наши клубы, кроме "Шахтера" и "Зари", не умеют играть два матча за три дня"

Екс-форвард збірної України Іван Гецко поділився своїми враженнями від гри українських команд.


"Будь-яка команда може зібратися і налаштуватись на одну гру. Ворскла віддала усі сили на Шахтар – і все. Наші клуби, крім Шахтаря і Зорі, не звикли і не вміють грати два матчі через три дні, хоча це загальноприйнята практика.


Матч Десна - Зоря? Я віддаю перевагу Десні. Ця команда мене надзвичайно здивувала у чинному сезоні. Вийти з Першої ліги і дати такий бій нашим грандам, демонструвати таку гру і стабільність результатів – дорогого коштує. Якщо Колос б’ється і вбивається за результат, то Десна, перепрошую, грає у футбол. Глибоко поважаю тренерський штаб цього клубу і самих гравців. Вчора вони були фактично ніким, а сьогодні практично кожен із них – на слуху. Плюс – вони продовжують прогресувати.


У Зорі – також хороша команда і висококласний тренер. Те, що вони всіма силами борються за "срібло", я навіть не сумніваюсь. Але мені б хотілося, щоб у цьому процесі взяла участь ще й Десна", - сказав Гецко.

Прочитал его анализ матча Динамо Колос и появилась идея установить номинацию"Лучший лизун Футболов"-в этом туре кандидаты слепой Дердо и Гецко суперvar.
Фу-у-у! Кто это сделал?