26 лютого 2020 13:27
1

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Булеца и Супряга не могут играть с "Динамо" по условиям соглашения"

Напередодні матчу з київським «Динамо» головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко поспілкувався з журналістами.


— Чи є якісь кадрові проблеми перед грою з «Динамо»?


— Усі готуються. На цю хвилину лише Булеца та Супряга не можуть грати за умовами угоди.


— Чого очікуєте від «Динамо»? До якої гри готуєтесь?


— Готуємось до важкої гри. Приїжджає суперник високого рівня, команда, яка перебуває у перегонах за друге місце. Зрозуміло, буде серйозне налаштування. Для нас це буде перша домашня гра цього року, у присутності власних вболівальників. Дуже хочемо відібрати очки та показати хорошу гру.


— Які були проблемні позиції, і чи задоволені ви, як їх закрили новачки?


— З шести новачків не всі перебувають в оптимальному стані. Більшість перебувають або після тривалої перерви в матчах, або після травм. Цуріков та Сваток з ушкодженням, тривалий час не грав Тейлор – він зараз набуває ігровий тонус. У Адамюка не було можливості грати півроку. Хобленко пропустив гру через дискваліфікацію.


Зараз, зрозуміло, гратимуть Адамюк та Фран, а з приводу інших – питання. З усіх новачків Фран перебуває у найбільш оптимальних ігрових кондиціях. Тому ж Адамюку потрібен час, аби увійти до тонусу. Все це питання найближчого часу. Впевнений, за деякий короткий час новачки вийдуть на звичний рівень та приноситимуть користь.


— Все ж таки, які саме позиції були проблемними, і чи закриють їх новачки?


— Я дуже сподіваюсь, що закриють. Впевнений, що вони нам допоможуть. Ми потребували правого захисника. Прийшов Адамюк. Шукали другого центрального півзахисника – це Фран. У «Карпатах» він грав дещо в іншій ролі. Зараз ми пробуємо його трохи нижче. Сподіваємось, що відновиться Сваток та гратиме з притаманним йому агресивним стилем. Те ж стосується і другого нападника. Впевнений, Хобленко з його досвідом та вмінням вести боротьбу буде корисним.


— Який настрій та налаштування на матч?


— Налаштування відмінне, настрій гарний. Найголовніше, що усі здорові. Хороший психологічний фон зараз є для нас дуже важливим.


— Ваш новий помічник вже щось резюмував з приводу «Динамо»?


— Він аналізує суперника та наші власні помилки. А про те, що ми знайшли у «Динамо», напевно, доречніше казати на післяматчевій пресконференції.

Вообще никогда не понимал этого говна в нашем футболе. Почему это вообще существует. Да пусть играют ... в чем проблема. При чем ВО ВСЕХ клубах. Мы теряем возможность увидеть тех же растущих динамовцев, что сейчас в Днепр-1, на уровне сильного соперника ДК. Пусть себя показывают. То и Шахтера касается. Теряется конкуренция, зрительная привлекательность какая-никакая. Где они еще получат такой опыт с такими командами которые их отдали в аренду. Бред ...