23 лютого 2020 00:11

Вербич снова решает. Итоги матча с "Ворсклой"

У суботу, 22 лютого, матчем проти полтавської "Ворскли" "Динамо" розпочало для себе весняну частину чемпіонату України сезону-2019/20. "Біло-сині", що приємно, шукали ключі від воріт Дмитра Різника до останніх хвилин, що і вилилося у гол Беньяміна Вербича на першій компенсованій до другого тайму хвилині.


Як наслідок – "Динамо" перемогло 2:1, успішно розпочавши 2020 рік. Хоча до того, щоби "Ворскла" вивезла один пункт з Києва, було зовсім близько...


Знову джокером "Динамо" став Вербич. Уже не вперше у нинішньому сезоні саме Беньямін приносить команді перемогу наприкінці зустрічі. Востаннє таке траплялося у поєдинку 4-го туру у Маріуполі. Тоді словенець також відзначився на 91-й хвилині, а кияни виграли 1:0.


Інших подібних випадків, щоб "Динамо" виривало перемогу у компенсований час, у 2019 році не було. У 2020-му маємо аналогічний результат у першому ж поєдинку.



Сам Вербич після гри з "Ворсклою" вийшов з роздягальні останнім. Беньямін отримав багато привітань, але спілкуватися з представниками ЗМІ все ж відмовився. Замість нього це в мікст-зоні зробили Георгій Бущан, Денис Попов і Міккель Дуелунн.


Як зауважив Бущан, команда рада, що вдалося проявити характер і вирвати перемогу на важкому газоні стадіону імені Валерія Лобановського. А поле і справді було далеко не у кращому стані.


Президент "Динамо" Ігор Суркіс на запитання, чи сподобалася йому гра, відповів лаконічно: "Сподобався результат". І з ним не можна не погодитися, адже втрата очок у першому ж матчі весняної частини могла негативно вплинути на динамівців у психологічному плані.


До речі, для Вербича це вже сьомий гол у нинішньому сезоні УПЛ, і він наздогнав Віктора Циганкова. Попереду серед динамівців – тільки Артем Бєсєдін (8 точних ударів), який свою долю на найближчий час може дізнатися у понеділок, 24 лютого.