14 лютого 2020 12:49

"Карпаты" объявили о передаче корпоративных прав клуба общине Львова

Уся «зелено-біла» сім’я вітає історичне рішення Львівської міської ради та прийняття ухвали про створення Народної команди.


Дата 13 лютого 2020 року назавжди увійде до славетної історії «Карпат»: одностайним голосуванням депутатського корпусу ЛМР було прийнято ухвалу про створення Народної команди. «Карпати» переходять у власність громади міста Львова.


Особливу подяку хочемо висловити на адресу міського голови Львова Андрія Садового, чий внесок у створення Народної команди важко переоцінити, ініціатора, ідейного натхненника ухвали, Григорія Козловського, голів фракцій, всього депутатського корпусу.


Як відомо, згідно з умовами створення Народної команди «Карпати», проголосованих депутатами, основною з них вбачається наступна: «Безоплатна передача корпоративних прав ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати» у власність територіальної громади м. Львова».


ФК «Карпати» офіційно повідомляє, що КОРПОРАТИВНІ ПРАВА БУДУТЬ БЕЗКОШТОВНО ПЕРЕДАНІ У ВЛАСНІСТЬ ГРОМАДИ МІСТА, як цього і вимагає текст ухвали.