13 лютого 2020 11:00
2

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: "Перед матчем с китайцами команда подхватила желудочный вирус"

Після подвійного ігрового дня головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко відповів на наші запитання.


— Як взагалі йде підготовка? Сьогодні був міні-тур УПЛ…

— (посміхаючись) Так, дійсно. Підготовка йде нормально. Єдине, на жаль, підхопили у команді шлунковий вірус, тому першу гру сьогодні довелося грати експериментальним складом. На другу гру вийшов склад, який ми планували. Мені сподобалась гра, вийшла вона бойовою, і навіть щільний дощ її не зіпсував. Завжди приємно грати проти команди рівня Ліги Європи. Для нас це був важливий іспит, ми готувалися до нього.


— Очікували, що деякі футболісти зовнішньо легко будуть здатні відіграти усі 90 хвилин?

— Ми сподівались на те, що вони витримають. Вже багато команд на зборах так грає, а у нас не було ще такої можливості. І у першій грі сьогодні фітнес-дані були дуже добрими, і зараз, гадаю, буде те ж саме. Сюрпризом це не було.


— Як почуваються новачки?

— Колектив у нас досить дружній, а ті же Адамюк, Сваток вже були у нас. Цурікова ми знали вже давно… тому все нормально.


— Тут багато команд з України. Як ставитесь до «шпигунів», які присутні на матчах?

— Мені здається, ця ситуація є абсолютно нормальною. Усі їздять, дивляться суперників. Тим більше зараз інформацію можна спокійно знайти на різних аналітичних платформах. Мені здається, вже давно таємниць у футболі ні в кого не від кого немає.


— Ви сказали, що підхопили вірус, а сьогодні грали з китайцями. У команді все добре?

— (поміхаючись) Перевіримо ще, який вірус. Якщо серйозно, у деяких хлопців просто шлунковий вірус. А у китайців, сподіваюсь, все буде добре.


— Збори виходять на фінішну пряму. Підводите же команду до першої офіційної гри?

— Ми вже приблизно розуміємо склад. Є чотири гравці, які не зможуть зіграти стартовий матч через дискваліфікацію. Вважаю, відсотків на 90 ми вже визначились. І в останніх двох матчах просто оберемо, з яким суперником зіграємо складом, який стартуватиме.

"Шлунковий вірус" - новий тип вірусу імені Михайленка.
Сховати
alex, https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Вирус_Норуолк