12 лютого 2020 23:23

"Колос" и "Навбахор" голов не забили

Ковалівський «Колос» у четвертому спарингу на турецькому зборі розписав безгольову нічию з представником Вищого дивізіону Узбекистану – ФК «Навбахор».


Другий поєдинок за останні два дні провели підопічні Руслана Костишина. Цього разу ковалівцям належало зіграти з командою Вищого дивізіону Узбекистану – ФК «Навбахор».


Попри володіння м’ячем протягом усього матчу та перевагою у кількості створення гострих моментів, «Колосу» так і не вдалось забити хоч один м’яч у ворота суперника. Особливо рясним на моменти став другий тайм, однак в усіх епізодах м’яч пролітав поруч з воротами, або ж голкіпер гостей рятував свою команду. У підсумку безгольова нічия – 0:0.


Заключні спаринги у рамках турецького збору «Колос» проведе 15 лютого, проти польського ФК «Подбескідзе», а також солігорського «Шахтаря».


«Колос» (Ковалівка) – «Навбахор» (Наманган, Узбекистан) – 0:0


Товариський матч. Зимові збори. 12 лютого. 15:00 (за місцевим часом). Белек.


«Колос»: Кучеренко (Сітало, 46), Морозко (65), Максименко, Парамонов, Чорноморець (Ємець, 65), Задоя (Мораренко, 46), Богданов (Сенько, 46), Оріховський (Сорокін, 46), Ільїн (Кожушко, 65), Волков (Вільхамссон, 46), Бондаренко (Антюх, 65).