4 лютого 2020 10:18

Уик-энд для легионеров сборной Украины: гол Безуса, отраженный пенальти Лунина и красная карточка Зинченко

Минулий клубний європейський уїк-енд видався вкрай насиченим на події для легіонерів національної збірної України. Особливо його недільна частина.


Утім, усе для наших хлопців розпочалося ще в суботу, 1 лютого, коли в чемпіонаті Бельгії «Гент» травмованого Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна на своєму полі розбив «Мехелен» (3:0), а Безус відзначився одним із забитих м’ячів.


У неділю, 2 лютого, інша бельгійська команда, де виступає футболіст збірної України, «Брюгге» Едуарда Соболя, удома значно скромніше (1:0) обіграла «Антверпен».


У 22-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського не змогла на своєму стадіоні обіграти одного з аутсайдерів чемпіонату — «Дженоа» (2:2).


Невдалим виявився виїзд «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка до Лондона, як для команди, так і для нашого футболіста. «Містяни» поступилися «Тоттенхему» (0:2), а Зінченка було вилучено з поля.


Узяв участь у домашньому розгромі «Торіно» футболіст «Лечче» Євген Шахов (4:0).


А голкіпер іспанського «Ов’єдо» Андрій Лунін відіграв черговий поєдинок у складі свого клубу в Сегунді. Матч проти «Альбасете» Романа Зозулі закінчився перемогою команди українського воротаря — 3:1. На рахунку Луніна — відбитий пенальті.