3 лютого 2020 23:02

Владислав ДУБИНЧАК: "Никаких проблем, конфликтов или скандалов в "Карпатах" нет"

Лівий захисник львівських «Карпат» поспілкувався з Інформаційним центром клубу, розповівши про свої враження від зборів у Туреччині.


– Перший тиждень зборів минув, які можеш підбити проміжні підсумки?
– Команда зараз працює на фоні втоми через інтенсивні тренування, але це цілком нормально та притаманно для зборів. Ми непогано виглядали у двох товариських зустрічах. Задоволені, що нам вдалось в останньому спарингу переконливо перемогти, це дуже добре для нас, емоцій та позитивного настрою. Зі «Слованом» зіграли також гідно, зуміли виборити нічию, хоча я вважаю, що у другому таймі ми повністю переграли суперника та могли здобути перемогу.


– З ким було грати важче?
– «Слован» грає більше у комбінаційний футбол, йде на лідируючих позиціях у своєму чемпіонаті, періодично виступає у єврокубках, загалом грають самі та дають грати супернику. «Середь» намагається зіграти чисто на помилках суперника, пресингує та демонструє більш силовий футбол. Важче було саме проти них, адже вони непоступливі, б’ються на полі, часто й за межами правил.


– Вже звик до погодних умов у Туреччині?
– Так, однак перші дні були важкі, адже потрібен був час для акліматизації, але зараз вже все нормально. Ми звикли до того, що погода більше дощова, але нічого страшного. У Туреччині бував часто, здебільшого на зборах, та пригадую, що лише раз приїжджав сюди на відпочинок. Тому найбільше ця країна асоціюється в мене зі зборами, фізичними навантаженнями та багатьма матчами.


– Наступний суперник – боснійська команда «Тузла Сіті»...
– Вважаю, що вони також продемонструють більш силовий футбол, але гра обіцяє бути цікавою. Усі команди, які боряться за чемпіонство, заслуговують на особливу увагу. Однак запевняю, що в нас буде більше бажання виграти, адже ми голодні до перемог.


– Яка атмосфера та настрій в команди?
– Навіть краща, аніж була влітку, як тільки я перейшов до «Карпат». Багато молодих хлопців, у кожного є бажання працювати на тренуваннях та з найкращого боку проявляти себе у матчах. Атмосфера дружня, усі намагаються один одному допомогти, щось підказати – робота кипить. Жодних проблем, конфліктів чи скандалів у нас немає, тож впевнений, що все буде добре.


– Що можеш сказати про Романа Сливу, твого конкурента, з яким ви виступаєте на одній позиції?
– Роман дуже хороший хлопець із великим майбутнім. Він ще молодий, але вже зараз видно, що у нього є неабиякий потенціал. Слива – швидкий та витривалий гравець, що є прекрасними якостями для його позиції. Вважаю, що він сто відсотків отримає свій шанс.