29 січня 2020 20:46

Василий КОБИН: "Впереди у "Миная" еще много работы, готовимся по плану к чемпионату"

У січні ФК «Минай» 3 тижні працював у режимі два тренування в день та провів 6 товариських матчів, з них 3 – у іншій країні. Роботи вже виконано чимало, а попереду – буде ще більше.


Ось що про перебіг першого тренувального збору розповів головний тренер ФК «Минай» Василь Кобін:


Якщо брати роботу на зборах, то загалом я задоволений. Ми працюємо в режимі два тренування в день, давали досить серйозне навантаження хлопцям. Мене радує їх відношення до тренувань, всі хочуть себе проявити, продемонструвати свої сильні сторони. Працювали переважно на штучному газоні. Всі умови для повноцінного тренування у нас є і за це хочемо подякувати нашому керівництву.


Зараз будемо думати, хто з гравців буде з нами далі працювати, а хто, можливо піде в оренду. Варіанти є.


Що стосується останнього товариського матчу, то він мені сподобався. «Ужгород» - досить непогана команда з хорошим тренером. Мої футболісти грали під навантаженням, я їх розумію, тому далеко не все показали, на що здатні. Хоч і мали б зіграти краще. Попереду у нас ще багато робити, готуємося за планом до чемпіонату.


Прокоментував хід першого збору і спортивний директор та діючий гравець ФК «Минай» Михайло Кополовець:


У нас важкі тренування, значне навантаження йде на гравців, вони втомлені. Всі футболісти не люблять зиму, тому що багато тренувань та і ігор немає. Але це наша робота, нам не звикати. Ми багато працюємо і це добре. Переглянули чимало нових гравців. Попереду збори за кордоном, ретельно до них готуємося, головне, щоб всі підішли до них без травм. Там буде ще більше роботи і багато важливих товариських матчів. Так, потрохи набираємо обертів, покращуємо форму і всі це бачать. Щороку команда росте, набирається досвіду. Можемо сміливо сказати, що рухаємося вперед.