29 січня 2020 20:02
3

Олег ПРОТАСОВ: "Удивило возмущение по поводу переноса поединков в интересах сборной"

Перший віце-президент УАФ Олег Протасов прокоментував зміни дат ігор внутрішньої першості.


«Я хочу подякувати клубам УПЛ за підтримку прохання тренерського штабу національної збірної України щодо коригування календаря чемпіонату. Водночас мене здивувало обурення окремих тренерів і функціонерів із цього приводу. Ми вийшли на Євро, збірна вперше у своїй історії не програла жодного матчу за рік. Невже тренерський штаб Андрія Шевченка не заслужив, аби до його побажань прислухалися?


До того ж перенос поєдинків в інтересах збірної або окремих клубів, що грають в єврокубках, - не така вже неординарна подія для нашого чемпіонату. Зовсім недавно це взагалі було звичайною справою.


І ще один цікавий момент. Як відомо, збірна України вчетверте візьме участь у фінальному турнірі, і в попередні роки чемпіонат України через це закінчувався навіть раніше, ніж зараз. У 2006 році останні матчі чемпіонату були зіграні 14 травня, у 2012-му - 10 травня, у 2016-му - 15 травня. І якщо тоді це вважалося цілком нормальним, то зараз нас чомусь спробували звинуватити чи не в шахрайстві.


Давайте краще докладемо максимум зусиль, щоб тренерський штаб збірної мав усе необхідне для виконання програми підготовки до Євро-2020, і побажаємо нашій команді вдалого виступу на чемпіонаті Європи!».

Главное что вас не удивляет размер ваших зарплат, остальное не важно
Держат нас, суки, за дебилов. Напёрсточники грёбаные. Вы, идиоты, когда составляли календарь не знали, что в следующем году Евро в июне??? А насчёт того, как вы идёте навстречу клубам, лучше помолчал бы.
Олежка, а не краще усе це було б передбачити ще на етапі планування календаря, а не ламати його по ходу.
Чи тоді кебети не вистачило? Як і зараз не вистачає розуму щоб визнати свою шахрайську сутність.
А як щодо гравців із топ-чемпіонатів? Також "порішаєте"?