29 січня 2020 17:47

"Карпаты" разошлись миром со "Слованом", Дубинчак был удален

Львівські «Карпати» провели свою прем’єрну гру на турецьких зборах. Битва «зелено-білих» та «Слована» завершилася внічию 1:1. Чемпіон Словаччини забив на стартових хвилинах, а львів’яни врятувалися від поразки наприкінці зустрічі.


На 2-й хвилині поєдинку «леви» провели позиційну атаку, яку потужним ударом в ближній кут завершував Гегам Кадимян. Кіпер словаків Міхал Шулла на цей постріл зреагував і витягнув м’яч з ближнього кута. Карпатівці невдало розіграли кутовий і дозволили Шуллі розпочати атаку. Кіпер збірної Словаччини виконав довжелезну передачу через усе поле точно на хід для Мохи, який сповна скористався виходом віч-на-віч з Олегом Кудриком – 0:1.


Після пропущеного гола «Карпати» володіли м’ячем, однак небезпечних моментів біля воріт суперника не створювали. Один із ключових епізодів, який трапився до перерви – вилучення Владислава Дубінчака. Оборонець «зелено-білих» різко та емоційно відреагував на свисток рефері за начебто фол Єгора Назарини у центрі поля. Арбітру така реакція не сподобалася і він продемонстрував Дубінчаку пряму червону картку. За домовленістю сторін тренерський штаб «Карпат» скористався правом провести заміну.


По перерві «леви» діяли більш активно і домінували на полі. Особливо небезпечними були кутові у виконанні підопічних Романа Санжара. Кілька спроб для того, щоб зрівняти рахунок, вони не використали, проте на 88-й хвилині подача від прапорця у виконанні Остапа Притули завершилася призначенням пенальті. Тім Халл виграв боротьбу на ближній штанзі і головою скинув м’яч Марвіну Мартінсу, якого завалив на газон бразилець Лукас Ловат. До позначки підійшов Назарина і спрямував м’яча у лівий кут, перехитривши голкіпера – 1:1!


Наступний свій спаринг «Карпати» проведуть 1-го лютого. Суперником львівської команди буде ще один словацький клуб «Середь».


Товариський матч. 29.01.2020, 14:00. Белек, Туреччина. Сонячно. +16°С.


«КАРПАТИ»: Кудрик, Мартінс, Халл, Гіоргадзе (Веремієнко, 46), Дубінчак (Слива, 29), Хахльов (Толочко, 46, Аржанов, 75), Назарина, Козак (Притула, 46), Г. Пасіч (Лейоус, 46), Кадимян (Дженнінгс, 46), Бойчук (Лях, 46, Кіриленка, 75).

Головний тренер – Роман Санжар.


«СЛОВАН»: Міхал Шулла (Матуш Рузінскі, 68), Мітч Апау, Ерік Деніел, Йорі де Кампс, Езекіл Генті, Марін Любічіч, Лукас Ловат, Алан Мустафіч, Деніс Потома, Моха, Марко де Вернон.

Головний тренер – Ян Козак-молодший.


Голи: Назарина, 89 (пен.) – Моха, 3.


Вилучення (з правом заміни): Дубінчак, 28.