27 січня 2020 12:04

СК "Днепр-1": тяжелая работа, турнир и дубль Булецы

Як і обіцяли напередодні тренери, після дня відновлення команді довелось знову увімкнутися у режим дворазових тренувань на зборі. Причому перше заняття вийшло одним з найважчих, що були за ці дні.


Для початку гравці проходили різні станції по колу, в кінці якого мали влучити у маленькі ворота. Хто промахувався, мав проповзати під низьким бар’єром. А потім були серії інших ігрових вправ. І нібито усе виконувалося з м’ячем, але на великій швидкості та з високою інтенсивністю – таким чином, що футболісти отримали неабияке навантаження.


Значна частина другого тренування була присвячена тактиці. Відпрацьовували компактність та злагодженість дій у захисті. За умовами вправи, чисельність атакуючих гравців переважала.


А потім відбувся турнір, подібний до того, що грали декілька днів тому. Знову розділилися на три команди, що зустрічалися у три кола в матчах на пів поля. За дивним збігом сім матчів поспіль завершилися без голів. Персонал та тренери, що спостерігали за баталіями, вже почали згадувати випадки з історії футболу, коли на чемпіонатах світу все вирішували додаткові показники і навіть, коли долю виходу до наступного етапу вирішували лише за допомогою жереба.


Аж тут у передостанньому матчі турніру двома поспіль голами вибухнув Сергій Булеца. «Червоні», за яких він грав, на цьому завершили виступ, а в останній грі між «білими» та «зеленими» зафіксували знову «суху» нічию. Чемпіонами недільного дня стали Андрій Кліщук, Папа Гуйє, Володимир Польовий, Сергій Кравченко, Олексій Чичиков, Ігор Когут, Валентин Рубчинський, Сергій Булеца та Владислав Супряга.


Після цього усі гравці знову об’єдналися в одну команду та вирушили до готелю на відновлювальні процедури. Завтра «Дніпро-1» вранці проведе чергове тренування, а о 16 годині за київським часом зустрінеться у контрольному матчі з польською «Ягеллонією».