18 січня 2020 21:36

"Рух" объявил о подписании защитника и нападающего

«Жовто-чорні» поповнили свій склад першими новачками у зимовий період.


Фланговий захисник Юрій Романюк поповнив ряди львів’ян у якості вільного агента, а нападник Станіслав Біленький перейшов у «Рух» на правах оренди зі словацького «ДАКу». Термін орендної угоди - півтора року з правом викупу.


Прізвище Станіслава Біленького добре відоме українським футбольним вболівальникам. Свого часу він викликався до юнацької та молодіжної збірних України, за які в сукупності провів 10 матчі і забив 3 голи. Біленькому - 21, але він вже встиг провести кілька десятків матчів в Українській Прем'єр-Лізі у складі донецького «Олімпіка», в тому числі - і на євроарені. Останні півтора року грав за кордоном - у Словаччині та Польщі. До слова, Станіслав став вже четвертим форвардом у обоймі Юрія Бакалова.


Чималий досвід виступів в УПЛ є за плечима і в Юрія Романюка. Вихованець луцького футболу у найвищому дивізіоні України захищав кольори трьох клубів: «Волині», «Чорноморця» та «Дніпра-1».


У cуботу, 18 січня, гравці скріпили співпрацю з «жовто-чорними», поставивши свої підписи у контрактах, і вже визначилися зі своїми ігровими номерами. У «Русі» Романюк гратиме під 27-им номером, на спині Біленького красуватиметься 11-ка.