18 січня 2020 14:17

"Динамо" U-21 - "Диназ" 2:3. Контрольный матч. Отчет об игре

На тренувальному полі в манежі НТБ «Динамо» в Віті-Литовській молодіжна команда киян провела контрольний матч проти «Діназа» з Вишгорода в рамках підготовки до весняної частини сезону.


Уже в дебюті поєдинку гості отримали право на 11-метровий - Голоколосов в своєму штрафному порушив правила. Малиш відбив пенальті, але на добиванні першим виявився Бриженко.


«Діназ» - досвідчена і зіграна команда, тому молодим футболістам було зовсім непросто протистояти такому супернику. Проте, основні моменти у вишгородців виникали після стандартних положень, з якими оборона «Динамо», разом з голкіпером, до пори до часу успішно справлялися.


Кияни вдало зіграли в одній з контратак. Кузик отримав м'яч на лівому фланзі і зробив точну подачу на ближню штангу, куди увірвався Сухоручко і в дотик головою ввігнав м'яча у ворота.


Раділо «Динамо» зовсім недовго. Буквально в наступній атаці, після навісу з кутового, м'яч опинився у Волошина в штрафному «біло-синіх». Гравцеві «Діназа» ніхто не завадив завдати удару, а Малиш, хоча і дотягнувся до м'яча, вибити його не зумів.


У перерві Юрій Мороз провів ряд планових замін і після відновлення гри відбулося певне пожвавлення в атаці, що дозволило «біло-синім» зрівняти цифри на табло.

Фактично, атака три в три завершилася тим, що кияни «розкатали» захисників «Діназа» в їх власному штрафному. Янаков «розгойдав» двох опонентів і відкотив в центр під удар Ісадченко. Микита, в свою чергу, впевнено пробив у кут воріт.


Гості відповіли ближче до кінця тайму, але дуже ефектно. Потенційний новачок команди, після пасу від партнера, зважився на удар метрів з 20. Удар вийшов практично ідеальним - м'яч влетів точно в дальній верхній кут без шансів для голкіпера.


Врятувати «біло-синіх» міг Костюк, який на останніх секунда поєдинку, із вбивчої позиції, пробив у воротаря суперника.


2:3 - в напруженій боротьбі «Динамо» поступається «Діназу» в контрольному матчі.


Контрольний матч


18.01.2020. с. Віта-Литовська. Манеж НТБ «Динамо». 50 глядачів


«Динамо» (U21) – «Діназ» (Вишгород) – 2:3 (1:2)


«Динамо»: Малиш (Тугай, 46), Кузик (Костюк, 76), Романчук, Гук, Голоколосов (Урсулов, 31), Мартін (Маленков, 31), Яцик (Мартін, 62), Янаков (Бомащук, 62), Мащенко (Рязанцев, 46), Глушач (Ісадченко, 31), Сухоручко.


«Діназ» (стартовий склад): Коростишевський, Корешков, Волошин, Дмитренко, Крохмаль, Дроздов, Ічанський, Бовтрук, Бриженко, Петренко, Перов.


Голи: Сухоручко (37), Ісадченко (67) – Бриженко (8), Волошин (39), гравець на перегляді (83).


Попередження: Романчук (68) - Терещенко (61).