17 січня 2020 20:11
1

Официально: Лукас Тейлор и Ди Франко - игроки СК "Днепр-1"

Черговим новачком дніпрян став аргентинський півзахисник Франсіско Ді Франко, якому 28 січня виповниться 25 років. Контракт з гравцем укладено терміном на 3 роки.


- Я дуже радий бути тут, - сказав Франсіско Ді Франко одразу після підписання контракту. - Тут гарна команда. Я вже мав можливість потренуватися з хлопцями – враження залишились відмінні! Будемо працювати та боротися за те, аби потрапити до першої шістки у чемпіонаті.


Франсіско Ді Франко народився у місті Сан-Мігель, що у провінції Буенос-Айресу, є вихованцем школи «Бока Хуніорс», за який і починав свою ігрову кар’єру, але упродовж трьох сезонів зіграв за основу тільки три матчі (2 у чемпіонаті, і 1 у Кубку Аргентини). У 2015-16 роках Ді Франко грав за мексиканський клуб «Тласкала» (30 матчів, 6 голів), після чого переїхав в кіпрський Лімасол, де у складі «АЕЗ Закакіу» провів 8 матчів і забив 1 м’яч. Наступній два з половиною роки аргентинець виступав в УПЛ за львівські «Карпати»: на його рахунку 73 матчі, 4 голи у чемпіонаті та 4 матчі у Кубку України.


Ще одним новачком спортклубівців у поточне зимове міжсезоння став бразилець Майя Рейс Лукас Тейлор (Maia Reis Lucas Taylor), який підписав угоду з дніпровським клубом терміном на 1,5 року. Він виступає на позиції правого захисника.


- На мене велике враження справила тренувальна база клубу, мені все дуже сподобалось: умови для роботи, колектив, - сказав Лукас Тейлор, підписавши контракт. - Приємно, що всі мене дуже тепло прийняли, підтримують з перших днів. Тут класні хлопці і взагалі все супер! Сподіваюсь, такі умови, таке ставлення дозволить досягати успіхів разом з командою та прогресувати.


Лукас Тейлор народився 10 квітня 1995 року у місті Гуарульюс (штат Сан-Паулу) і є вихованцем школи «Палмейрас». Саме у «Палмейрасі» почалася його професійна кар’єра (у 2015 році – 3 матчі в чемпіонаті і 1 матч Кубку Бразилії), після чого клуб почав віддавати Лукаса у піврічні оренди до інших бразильських команд: «Крісіума» (3 матчі), «Парана» (10 матчів, 1 гол), «Ред Булл Кампінас» (14 матчів), «Пайсанду» (11 матчів), «Ботафого» (10 матчів, 1 гол), «Боа» (6 матчів).


У сезоні 2018/19 років Лукас виступав за ФК «Львів» (16 матчів, 3 голи, 2 результативні передачі в УПЛ, 1 матч у Кубку України, 1 матч в першості U-21).


Поточний сезон захисник розпочав у португальському клубу «Ешторіл», але виступав тільки за молодіжний склад, за який провів 6 матчів.


Володар Кубка Бразилії 2015 року (зіграв у фінальному матчі за «Палмейрас»).

с новичами не перебор ли уже?