10 січня 2020 23:50

Денис ФАВОРОВ: "Футболисты "Десны" будут стараться выжать из себя максимум"

2020 рік «Десна» починає, маючи у складі лише одного Фаворова – Дениса. У перший день після виходу з відпустки капітан «Десни» поділився очікуваннями від весняної частини сезону, розповів про своє місце на поле, та згадав відпочинок.


– Як провели відпустку та чи встигли засумувати за футболом?


– Чудово відпочив. Злітали у теплі країни. Решту часу провів у Чернігові. Потроху готувалися до зборів – попередня підготовка. Думаю усі трохи сумували за футболом. Тож будемо працювати.


– Команду залишив Андрій Богданов. У зв’язку з цим чи обговорювали з тренерами: позиція опорника для Вас буде постійною? Й наскільки зручно почуваєтеся у середині поля?


– Ще нічого не обговорювали. Для нашої команди відхід Андрія – втрата. Тому подивимося. Головне – приносити користь «Десні», а на який позиції – то другорядне. Далі в нас збори, ігри, тож тренерський штаб вирішить цю проблему.


– Ваш брат Артем переїхав в Угорщину. Наскільки незвично Вам буде грати без нього та чи стане «Десна» слабкішою без Артема Фаворова?


– Час покаже. Прочитав кілька коментарів: «Залишилося позбутися другого Фаворова й можна боротися за 3 місце» (посміхається, – прим.). Думаю, для Артема це плюс, для команди – мінус. Прийшли нові люді. Подивимося чи зможуть вони замінити брата.


– Завдання на перший етап команда, де-факто, вже виконала: потрапила у першу шістку. Які плани на футбольну весну у команди та у Вас?


– Гідно виступити у першій шістці. Так, завдання керівництва ми виконали. Але коли виконуєш одне завдання, з’являється бажання досягти максимального результату… Тож будемо старатися «вичавити» з себе максимум.