25 грудня 2019 08:48
1

Павелко отреагировал на критику Ротаня из-за результатов молодежной сборной

Президент УАФ Андрій Павелко відповів на питання про команду Руслана Ротаня, яка, на відміну від національної збірної Андрія Шевченка, у відбірковому турнірі не може похвалитися відмінними результатами.


— Особисто я категорично проти того, щоб так ставити питання! Ми ж говорили з вами про ситуацію з Андрієм Шевченком, якого деякі фахівці й журналісти два роки тому просто вимагали зняти з посади.


Мені здається, дуже важливо, що з мого боку як президента УАФ наставники відчувають повну довіру. І це стосується не тільки національної та молодіжної команд. Це стосується тренерів усіх збірних. Погодьтеся, комфортніше працювати, коли наставник знає, що за жодних обставин президент асоціації не втручатиметься в його роботу, не проситиме викликати або поставити у склад того чи іншого гравця. Я ніколи цього не робив і робити не буду! І при цьому тренерам забезпечені всі умови для підготовки — збори, спаринги, участь у турнірах.


Після закінчення нинішнього відбору ми проаналізуємо роботу тренерського штабу молодіжної збірної. І тільки після цього будемо приймати рішення. Яким воно буде — зараз говорити передчасно. Схожий шлях ми пройшли з Андрієм Шевченком, який отримав час на створення нової команди й при цьому не боявся експериментувати, тому що знав про мою повну підтримку. Так само ми вчинимо і з Русланом Ротанем.

Його команда розпочала підготовку одним складом, виграла кілька турнірів. У тому числі, уперше за останні 10 років, перемогла на Турнірі Валерія Лобановського. Безпосередньо перед стартом відбору до неї приєдналися гравці зі збірної Олександра Петракова. Природно, потрібен час, щоб вони вписалися в командну гру, яку будує Руслан Ротань. Тому давайте запасемося терпінням.

Сказочный д...ёб!!! Зачем сравнивать хрен с пальцем?!