21 грудня 2019 08:13
9

Артем ФРАНКОВ: "Как я отношусь к назначению Хацкевича в "Ротор"? Правильной дорогой идет"

Главный редактор журнала "Футбол" Артем Франков в своем Telegram-канале прокомментировал назначение экс-тренера "Динамо" Александра Хацкевича наставником "Ротора".


"Спрашивают, как я отношусь к назначению Александра Хацкевича. Ответ из двух слов: с уважением. Всегда радует, когда человек стремится к работе, хочет что-то доказать, в том числе, быть может, самому себе. Вы помните, полагаю, суть нашей перепалки после известного интервью бывшего наставника Динамо, она как раз в этом: кто хочет, тот берётся и доказывает. Правильной дорогой идёт. А уж что представляет собой нынешний Ротор - вопрос отдельный".

при чому тут якою мовою він пише,йому зручно на російській,хай пише на російській,лиш би доїбатися.....
Така сама продажна шкура, як і Хацкевич.

Франков, почни на 28 році незалежності писати українською мовою нарешті. Що не інтерв'ю, то пропуск самого себе.
Сховати
garik, і в чому ж заключається його продажність? Чи від того, що він пише не українською, його експертна оцінка стає неправильною? Чи із-за цього він гірше ніж Ви розбирається в футболі?
Сховати
KBAPTAJl, продажність в висловлюваннях. Йому пох, що хай їде працювати на росію. Людина публічно каже, що все норм. Завтра кацапи запропонують бути франкову головним редактором найбільш популярної рос газети він все кине і поїде на росію.

І йому пох вбиті, закатовані, імпотенти, якими стали наші пацани, йому пох братські могили, згвалтовані наші жінки, безногі чоловіки... Йому пох, як і тобі і тим продажним, які мінусують. Лікуйту свою свідомість. Хоча таке не лікується.
Сховати
garik, я участник АТО, но минус тебе поставил тоже
Сховати
J e r a D, були такі унікали учасники ато, які голосували на виборах за опозиційний блок. Тому ти мене не здивував поставивши мінус. Яка різниця де ганьбити себе в кабінці для голосування чи на Динамоманії? Невідмиєшся...
Сховати
garik, древнерусский язык предок русского, белорусского и украинского языков, между прочим тут и зародился... в Киевской руси, так что это наш язык, а не кацапов.
garik, Вы выдергиваете слова Франкова из контекста. И не видите явного сарказма.
Сховати
evgeniy_0672, якщо це був сарказм, то я не правий.