19 грудня 2019 16:12
2

Игорь ЦЫГАНЫК: "Интереснее было бы, если бы "Александрия" и "Динамо" играли в Александрии"

Ведучий програми ПРОФУТБОЛ Ігор Циганик провів жеребкування 1/4 фіналу Кубка України. Після заходу журналіст поділився думкою про чвертьфінальні пари.


- Дуже цікаві поєдинки мають бути. Динамо й Олександрія – це, мабуть, буде головне протистояння в 1/4 фіналу Кубка. Грають в Києві, цікавіше було б, можливо, якби грали в Олександрії. Кубок – це демократичний турнір. Він має таким залишатися. Тобто до фіналу мають можливість потрапити ті команди, які на даному етапі за рангом нижче у професійному футболі. Але в кожної команди є шанс. Фаворити йдуть, а поруч з ними – колективи, які ніколи не уявляли, що можуть зустрітися в поєдинках з топовими командами. Інгулець торік грав у фіналі Кубка України. Можливо, Альянс цього року зіграє там.

Це нормальний процес. Я тішуся з того, що такі команди можуть дійти до завершальних стадій. В будь-якому разі, буде підійматися настрій в тих містах, де вони грають. От Минай – Інгулець. Вже хтось із цих команд буде в півфіналі. Минай точно спробує себе проявити. Маріуполь приїде в гості до Альянса. І там солодко не буде. Цілком можливо, що Альянс вийде. Тому пари достатньо цікаві.
Интереснее было бы, если бы "Александрия" и "Динамо" играли в Куала- Лумпуре
Сховати
kent, а ще цікавіше було б, якби гра в Олександрії почалася за рахунку 1:0 на користь господарів. Циганику якось в голову не приходить, що його "хотєлки" не дуже етично виглядають, м'ягко кажучи.