19 грудня 2019 15:40

Юрий МАКСИМОВ: "Почему бы не замахнуться на Кубок Украины с "Ворсклой"?"

На думку фахівців, одне з найцікавіших чвертьфінальних протистоянь Кубку України відбудеться в березні в Чернігові, де «Десна» прийматиме ще одну елітну команду — «Ворсклу».


- Підопічних Олександра Рябоконя сміливо можна назвати одним із відкриттів поточного сезону, - сказав головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов у коментарі офіційному сайту УАФ. - Адже «Десна» — добре зіграний, збалансований колектив, який змусив рахуватися із собою навіть грандів українського футболу. Проте родзинкою кубкового турніру є його непередбачуваність, коли аутсайдери часто стають порушниками спокою й інколи здобувають трофей. Бо в кубкового розіграшу — свої закони, там на першому плані опиняється бійцівська вдача. Ось чому, якщо «Десна» й перебуває в кращому становищі, то тільки тому, що приймає нас удома.


До речі, із кубковими турнірами в мене пов’язані приємні спогади. Адже в ролі футболіста у складі «Динамо» й «Вердера» я ставав володарем Кубків України та Німеччини відповідно, а вже коли став тренером, то вигравав із «Кешлею» Кубок Азербайджану. То чому б не замахнутися на підкорення вершини і з «Ворсклою»?