19 грудня 2019 13:07

Василий КОБИН: "Хватает сил удачно бороться сразу на двух фронтах"

Відбулося жеребкування чвертьфінальної стадії розіграшу Кубка України. В одному з протистоянь зустрінуться представники першого дивізіону — «Минай» та «Інгулець».


- На боці «Інгульця» — перевага в досвіді, - сказав головний тренер «Миная» Василь Кобін у коментарі офіційному сайту УАФ. - Зате ми намагатимемося скористатися перевагою свого поля. Переконаний, що буде аншлаг, і підтримка 12-го гравця нам забезпечена.


До речі, я звернув увагу на те, що в «Миная» та «Інгульця» чимало спільного. Передусім це стосується кубкового характеру. Адже обидві команди успішно виступили в попередньому розіграші, футболісти з Кіровоградщини взагалі зуміли пробитися до фіналу. Також колективам не бракує сил вдало боротися відразу на двох фронтах, адже в нас амбітні плани й на виступ у чемпіонаті. Нарешті, обидва клуби роблять ставку на комбінаційний футбол і можуть похвалитися довгою лавою запасних, зокрема, ми під час зимової перерви, у кращому випадку, доукомплектуємося двома виконавцями. Ось чому, переконаний, наше з «Інгульцем» протистояння пройде в дуже впертій боротьбі. Багато що залежатиме від бійцівських якостей і від того, на чиєму боці буде Фортуна.