18 грудня 2019 16:22

Руслан МАЛИНОВСКИЙ: "Я счастлив быть частью новой истории "Аталанты"

Руслан Малиновський став гравцем місяця в італійській Аталанті.


Сам футболіст дав коментар клубному телебаченню з приводу цієї відзнаки:


Ви щасливі, що отримали таке визнання?


Так, звичайно. Я дуже щасливий. Після шести місяців у команді стати найкращим гравцем місяця – це великий комплімент від прихильників. Я маю продовжувати працювати, вдосконалюватися і більше грати на команду, щоб перемагати. Тому, звісно, я щасливий.


Що ви думаєте про Аталанту після цих місяців, що ви тут?


Я думаю, це дуже амбітний клуб з чудовою школою, прекрасною командою, довершеною базою. Ми маємо все для того, щоб підготуватися до кожного матчу у найкращий спосіб. Гаряча підтримка вболівальників на домашніх іграх – це щось особливе. Для наших суперників грати тут завжди складно. Тіффозі підганяють нас уперед, і, я думаю, саме завдяки цьому ми забиваємо багато м’ячів в останні хвилини.


Ви забили чудовий м’яч у ворота Верони!


Так, це був дивовижний гол, перший гол в Серії А за Аталанту. Звичайно, я щасливий забити вдома цей перший м’яч і особливо на ті ворота, які ближче до фанатського сектору.


Щодо вечора середи (переможний матч Ліги Чемпіонів з Шахтарем)?


Так, безумовно, ми грали з моєю рідною командою. Я був у Шахтарі з 12 років до 19 років, провів 7 років там. Для мене це велика команда. Найкращий клуб в Україні, і я завжди підтримую їх. Звичайно, я не хотів грати з ними в Лізі Чемпіонів, але жереб є жереб. Я дуже щасливий, що у цьому матчі ми з Аталантою завоювали квиток в плей-оф турніру. Зараз пишеться нова сторінка в історії клубу, і я щасливий бути частиною цієї історії.