18 грудня 2019 00:28
16

Николай НЕСЕНЮК: "После "Десны"

Відомий оглядач - про останній матч "Динамо" в 2019 році.


Старий стадіон обласного центру, зведений у сімдесяті роки минулого століття. Єдина придатна трибуна заповнена. «Динамо» у драматичній боротьбі перемагає на виїзді! До останньої секунди серце калатає від хвилювання.


Отакі мої враження від поїздки на останній матч року до Чернігова. Я радий, що «Динамо» перемогло. А пишу для тих, хто незадоволений. Ви були би незадоволені у будь-якому випадку. Я навіть знаю ваші аргументи на всі випадки, від поразки 0:5 до перемоги 10:0. І тому мені вас шкода.


Це не стосується справжніх уболівальників, які, я впевнений, раділи разом зі мною. Тому що радіти слід кожній перемозі! Без малих перемог не буде великих!
Так, я згоден із критикою на адресу команди. Зіграли погано і провалили сезон достроково! І що тепер? Вішатись? Йти уболівати за тих «хто перемагає»? Думаю, що перше не вибере ніхто. А щодо другого…


Знаєте, ви ще телефонуватимете до мене із проханням дістати квиточок на матч «Динамо», як телефонували у часи, коли ми грали добре. Я не знаю, коли це станеться, але це станеться точно! І тоді я попрошу вас згадати як ви були незадоволені перемогою над «Десною». А може і не попрошу. Тому що поки ви прибіжите, команда має здобути десятки таких перемог. І вона їх здобуде. І справжні уболівальники будуть разом з «Динамо» увесь цей час.


Їхав із Чернігова щасливий! Моя команда перемогла! Що іще треба для щастя окрім здоров’я?

Молодець, Несенюк. Пишаюсь, що є такі як він в команді.

Завжди за Динамо Київ.
Сховати
garik, Он сотрудник клуба, это его работа быть с Динамо. Только делает он эту работу ниже всякой критики. Чем здесь можно гордится?
Кошмар. Куда они ведут клуб эти "справжнI" дебилы!!??
Всім СПРАВЖНІМ уболівальникам а не критиканам вітання: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! Чекаємо! Надіємось! Віримо! На краще від Динамо! Були ВЕЛИКІ ЧАСИ ЛОБАНОВСЬКОГО! А зараз...Надіюсь на краще!!! Будьмо благословенні! Всім здоров"я! Що в цьому житті важливіше??? Слава Ісусу Христу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Таких пенсіонерів, як цей Несенюк,Чехонолідзе,Міронов ( клубний медік) та ще багато інших "динамівських старожилів" давно пора було на відпочинок відправити , а не займатися клубними питаннями...Дайте дорогу молодим умам , таким як Гусєв,Шовковський , щоб в клубі був справжній сучасний менеджмент , а не совковий...
Сховати
SheriFF_2, Хто вам сказав що Гусєв з Шовковським сучасні менеджери? Вони десь вчились цьому, десь досягли якихось успіхів? Дость вже варитися в одному динамівському котлі. Доварилися вде до ручки.
Сховати
tov_suhov, а вам то краще ,щоб нинішні старпьори лишились???
Сховати
SheriFF_2, Я за те щоб міняти менеджмент і тренерів на сучасних професіоналів, а не на тих же динамівських сердець, тільки молодше.
Підпишусь під кожним словом! Справжні вболівальники завжди з командою! Команда перемагає - радіють, а коли трапляються поразки - сумують разом з командою, підтримують та не істерять. У кого ж слабенька психіка, істерики і т.і. вболівайте за спариак, або ж за шахтар!
Сховати
Provizor, при чем тут болеть за Спартак? Это мне "ура-патриотизм" напоминает, кто не с нами - тот против нас. Как можно чему-то радоваться, если "развитие" клуба таково, что скоро будем радоваться месте в 6-ке УПЛ? Кроты скоро для нас превратятся в "Ман Сити", а мы будем радоваться? Как раз настоящему болельщику положение дел ничего, кроме боли, принести не может.
Згоден!!! - "І справжні уболівальники будуть разом з «Динамо» увесь цей час."
А мы ждем изменений. Вот оно - виденье ситуации изнутри клуба. Счастье. Мне всегда было больно смотреть, как исчез с карты большого футбола извечный враг/соперник Спартак. Но в страшном сне не могло приснится, что такое же может произойти с нами. Но любимый клуб постарался, и мы счастливы после победы в Чернигове.
Перемога улюбленої команди в Чернігові та сто грамів! Що іще треба для щастя окрім здоров'я?
USSR
Вот Вам ответы от работника клуба, они счастливы там! А то что уже любая малолетка высмеивает и вытирает о великий клуб ноги им пох... до чего они доруководили.