17 грудня 2019 19:45

Топ-20 самых популярных украинских футболистов: в рейтинг ворвался Денис Попов

Українець у складі чемпіонів Англії Олександр Зінченко, який днями вперше зіграв за Манчестер Сіті після травми, неухильно наближається до позначки в мільйон передплатників в Instagram. На сьогоднішній день зірка збірної України має вже 952 тисячі «фанатів» в найдинамічнішій соціальнії мережі. За місяць Зінченко додав 23 тисячі підписників, а до мільйона залишається ще 48 тисяч. Наступного року Олександр стане першим українським футболістом в історії, який подолає цю позначку.


У нашому рейтингу ТОП-20 найпопулярніших українських футболістів рівно половина грає в нашій Прем'єр-лізі: п'ять представників Шахтаря, чотири гравці Динамо і один - Колоса. Ще десять футболістів грають за кордоном.

У порівнянні з рейтингом за листопад, до двадцятки найпопулярніших увірвався 20-річний чемпіон світу Денис Попов, який останнім часом завоював місце в стартовому складі Динамо.

Відзначимо, що ми свідомо не включаємо в рейтинг футболістів, які отримали український паспорт вже в дорослому віці після того, як пограли в українському чемпіонаті. Саме тому в ТОП не потрапили, наприклад, Марлос (75 тисяч підписників) і Жуніор Мораєс (99 тисяч).