14 грудня 2019 21:15
22

Андрей ШАХОВ: "Буду ли завтра смотреть "Динамо"? Если раньше вопрос об этом вообще не стоял, то сейчас размышляю"

Заместитель главного редактора журнала "Футбол" Андрей Шахов в своем Facebook выразил недовольство игрой "Динамо" в последних матчах.


"От четверга еще не отошел и близко. Если где-то читаю и слышу про обиженных на что-то или чем-то недовольных игроков команды, меня начинает трясти. Заря - Шахтер не смотрел. Смотрел Барсу, сейчас смотрю Атлетик. Буду ли завтра смотреть "Динамо"? Если раньше вопрос об этом вообще не стоял, то сейчас я размышляю. Скорее всего буду, конечно".

НАПАДАЮЩИЙ.....Беседин всё на подмену, искать и пробовать хоть нового молодого бельгийца, хоть иранца с Олимпика взять на сборы( его удары в створ всегда хоть слёта хоть с земли, удары сильные и точные, хорошо может побороться с защитником и обыграть его с выходом на ударную позицию). Пробывать искать не надеяться на Беседина, уже много лет играет и всё бестолку.
тоже до сих пор не отошёл от ужаса четверга но конечно смотреть буду. Но состав надо менять хотя бы на половину. Точно вратарей отправить куда угодно, ну и Михайлова туда же( как не научить за столько времени), в защите оставить Попова, Бурда на подмену Шабанова и Сироту. КАРДАША ОТПРАВИТЬ куда по дальше, КАРАВАЕВА вместе с ним( бестолковые навесы, взяли только что физики хватает бегать туда сюда, но бестолковый же), нужно искать толковых крайних, оставить Миколенко ну и Кендзёру(временно)...........
Ну что, под хороший вискарик можно. И чем больше примешь, тем больше игра Беседина нравится. Парадокс, однако.
Отак і всі ми "слабі" на голову....Вчора,позавчора усі хором ми кричали , що зараз Динамо-дно, а вже сьогодні усі дружно будемо дивитися цей матч , а хто ні ,то все одно буде цікавитися грою..Ця "слабість" називається одним словом ВБОЛІВАЛЬНИК !!! А якщо ти справжній вболівальник свого клубу, то така вже наша доля.....
Надо быть очень большим фанатом ДК, что бы смотреть такие игры.
Та никуда не денешься. Будешь)
Не знаю як ви, але я буду дивитись. Це той момент, коли відвертатись не можна. Ми одна сім'я, а горі і в радості. Це наш улюблений клуб, улюблені кольори, улюблена емблема.

За Динамо.

За Київ.
Сховати
garik, к сожалению игроки Киевского Динамо не считают, что мы одна семья. Плевали они на нас с высокой колокольни.
Смотрел всегда, когда выпадала возможность и буду продолжать смотреть.
Сейчас хотя бы есть волнение, потому что на фоне местами приличной игры с результатом не получается. А при Хацкевиче ни того, ни другого не было, потому и не волновался особо.
Сховати
Полиметилметакрилат, при Хацкевиче они хотя бы выходили из группы Лиги Европы, причем с первого места.
А я точно буду смотреть и болеть за Десну. Специально и принципиально. Даже деньги поставлю на Десну с форой +1. Но болеть буду только ради того, чтоб Динамо заняло 3 или 4 место в чемпионате, может быть тогда до Суркиса хоть что-нибудь дойдёт. Все равно так и так будем играть в ЛЕ в следующем году (хоть 2 место, хоть 3, 4).
Сховати
Paramon, уже занимали, не доходило
Сховати
Ivan Zaitsev, тогда были соперники (Металлист и Днепр) намного сильнее, чем Заря, Десна и Александрия.
Сховати
Paramon, по факту заняли 4 место.
Сховати
Ivan Zaitsev, по факту мы хотя бы в еврокубковую весну пробивались.
Я його розумію. Особисто я не буду, бо вже наївся досхочу. Іноді кажуть "слів немає", в мене вже просто немає емоцій на це все. думаю, пройде, але зараз...
Сховати
Буковина, ну а що зараз? Хіба ти не знав що Бєсєдін це нападник, який бореться (респект та уважуха, такі теж потрібні), алеж не голєадор ) Що Кадар ніякий? Що Кендзьора нулячий (принаймі зараз)? Є питання по составу на Лугано, і дуже неприємні до Лесика. Але ж у боротьбу за 2-ге місце особисто я не вірю. і якби сьогодні Зоря хоча б нічиєчку здобула, то ще були б шанси навесну. Фігня це все, не можна від людей які не фахівці жадати перемог ))) наразі це так, а там подивимось. Побачиш, завтра ДК виграє як мінімум з різницею у 2 голи ) і Соль заб'є і навіть Гармаш ))
Сховати
The Cure, Звісно, знав, і про Бєсєдіна, і про Кадара. Але крім них є й інші, ті ж Циганков, Вербіч, Де Пена, навіть Попов (Реал з Серхіо Рамосом ще заздрити буде нам).
Та врешті-решт про що ми говоримо?! Ми обговорюємо тему, що повинні з розумінням ставитись, що не вийшли з ТАКОЇ групи?! Ми грали з грандами чи з супер-пупер добротними командами?
Суть навіть не в тому, що ми програли один матч, а в тому, що цей матч відображає наше системне становище. Ми не вийшли з такої групи, тому що зараз наш рівень радіти перемозі над Десною. Раніше команди рівня Десни та Олімпіка раділи різниці в два м’ячі, а тепер вони щирі в своїх сподіваннях навіть не нічию здобути, а перемогу. І це аж ніяк не тому, що їх рівень такий високий.
І мені зараз якось все одно, який фаховий рівень у наших гравців (хоча я думаю, що у нас багато гарних виконавців, особливо в з врахуванням перспективи; те, в якому вони зараз стані, це вже інше питання), чому Суркіс не має грошей на клуб тощо. Це раніше я намагався знаходити пояснення, а зараз просто дістало це все.
І таки не виграли ми з різницею в два м’ячі. Як завжди, нам заважали судді, глядачі, погода, злісні підступи Ахмєтова, також коливання цін на цукрову тростину. А ще суперники, блін, теж заважали.
Все буде добре. Як не сьогодні, то завтра. Як не завтра, то після завтра. Як не у нас, то в когось 
Буковина, до речі, в нас Юрчик Тарасов кожне тренування хуя*ив по воротарю з 3-7 метрів, без жалю, тому й став кращим бомбардиром, хоча не вмів м'яча 5 разів підряд набити )))
Сховати
Ну, в такому випадку Тарасов та Бєсєдін небо і земля, бо щоб попасти у воротаря, потрібно для початку попасти по м"ячу ))
Буковина, персен не допоміг???))
Сховати
))))
Навряд чи такий засіб буде кардинальним вирішенням проблеми, оскільки його дія може бути лише тимчасовою. Тут потрібно усувати не симптоми, а причини.