14 грудня 2019 16:03

"Львов" в меньшинстве выиграл у "Колоса"

Першими завершили програму офіційних виступів у 2019 році «Львів» і «Колос», які відкривали 18-й тур чемпіонату України в прем’єр-лізі.


Останній матч року на львівському стадіоні «Україна», в якому «Львів» приймав «Колос», з турнірної точки зору був важливим як для господарів поля, так і для гостей – підопічні Єгіше Мелікяна ведуть боротьбу за перебування в УПЛ, а команда Руслана Костишина має шанс увійти до чільної шістки.

Перший тайм виявився результативним – на два голи «Львова» (відзначилися Ренан та Микита Татарков з пенальті) «Колос» відповів влучним ударом Вадима Парамонова, і команди пішли на перерву за рахунку 2:1.

На 60-й хвилині господарі поля залишились у меншості – за гру рукою за межами карного майданчика був вилучений воротар Богдан Сарнавський.


Здавалось, що тепер гості зможуть відігратися, але в одній з контратак «Львова» Алваро втік від захисників і технічно перекинув Євгена Волинця – 3:1.


Під завісу матчу гості змогли відіграти один м'яч - выдзначився Володимир Лисенко.

ЛЬВІВ – КОЛОС – 3:2
Голи:
Ренан (13), Татарков (32, з пенальті) – Парамонов (29), Лисенко (90+4).


Львів: Сарнавський, Люлька, Борзенко, Гончар, Татарков, Мартан, Сабіно, Пернамбуко (Бандура, 63), Алваро (Велвес, 84), Богунов, Ренан (Нич, 78).


Колос: Волинець, Сахневич, Максименко, Парамонов, Мігунов (Зозуля, 46), Мілько (Бондаренко, 75), Оріховський, Ільїн (Нехтій, 82), Смирный, Вільхамссон, Лисенко.


Попередження: Богунов (38), Алваро (55), Люлька (57) – Ільїн (7), Мігунов (30), Вільхамссон (59), Зозуля (88).


Вилучення: Сарнавський (60).