12 грудня 2019 13:50

Владимир ШАРАН: "Александрия" займет третье место в своей группе Лиги Европы"

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран та гравець команди Валерій Лучкевич зустрілися із журналістами в конференц залі "Гент Стедіум" напередодні гри із "Гентом" в рамках шостого тура групового етапу Ліги Європи, інфоромує пресслужба клубу.


Володимир Богданович зазначив, що в заключному матчі групового етапу його команда буде битися до останньої секунди, і цей поєдинок буде дуже важливим для олександрійців. Що до втрат, то команді проти "Генту" не допоможуть Дмитро Шастал, Артем Сітало та Гліб Бухал. Ці гравці залишилися в Україні.


На запитання журналістів: "Яку оцінку ми можете поставити команді по п’ятибальній системі за весь відбірковий євроцикл?", Володимир Шаран відповів, що, поки що не може дати оцінку, бо ще одна гра попереду. Хоча, в цілому, команда виступила на тверду "четвірку". І додав, що ФК "Олександрія" займе третю сходинку в групі І.


У Валерія Лучкевича запитали про те, чи спілкується він з футболістами, з якими грав в Бельгії. Валерій відповів що так, спілкується. Але напередодні матчу жодних розмов стосовно поєдинку проти "Гента" не відбувалося.