12 грудня 2019 11:18

Вадим СКИЧКО: "Влияние Цыганкова на результат игры против "Лугано" должно быть решающим, ведь кто как не он?"

Останній матч у групі Ліги Європи є для «Динамо» надзвичайно важливим. Після усіх невдалих ігор киянам тепер потрібна лише перемога. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко впевнений, що «Біло-сині» переможуть, а також передбачає голеадора у складі господарів.


- Швейцарський «Лугано» втратив усі шанси на вихід до плей-оф. Ця команда, до того ж, на виїзді програла і «Мальме», і «Копенгагену». Останнім часом «Лугано» налагодив гру у чемпіонаті та вже не перебуває у зоні вильоту, як це було під час попередньої зустрічі з киянами. Але я все одно не вірю у спроможність швейцарців створити серйозні проблеми «Динамо». Особливо якщо зважити на різницю суперників у мотивації.

Долю «Динамо» у Лізі Європи, на жаль, визначатимуть обидва результати у останньому турі. Киянам важливо, аби «Мальме» не виграв у Копенгагені, бо тоді доведеться рахувати додаткові показники. У будь-якому випадку команді Михайличенка необхідно перемагати та робити це впевнено, аби поліпшити різницю забитих і пропущених м’ячів.

Зустріч з «Лугано» через дискваліфікацію пропустить Беньямін Вербич. Це велика втрата, адже словенець є найкращим бомбардиром киян у ЛЄ та забивав у обох попередніх іграх у цьому турнірі. За відсутності Вербича усю відповідальність за креатив у атаці має взяти на себе Віктор Циганков. Він не забив у двох попередніх іграх УПЛ, втім з «Мальме» відзначився. Вплив Циганкова на результат гри проти «Лугано» має бути вирішальним, адже хто як не він? Не забуваймо також, що саме Циганков у «Динамо» виконує пенальті.