12 грудня 2019 09:04
1

Игорь ЦЫГАНЫК: "Ничего особенного "Лугано" не показывает - это посредственная команда, которых много даже в Украине"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках шостого туру групового етапу Ліги Європи. У Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» і «Лугано». Наш експерт вважає, що українці впевнено виграють.


- «Динамо» повинно забивати більше двох м’ячів і вигравати з різницею в два м’ячі. Після поразки від «Зорі» я зрозумів, що кияни в голові вже тримали поєдинок з «Лугано» в Лізі Європи. Це визначальний матч у першій частині сезону.

Впевнений, що команда Михайличенка зробить усе можливо, щоб виконати завдання та здобути потрібний результат у четвер. На мою думку, «Динамо» має все необхідне для цього.

Я зроблю ставку, що «Динамо» виграє. Нічого особливого «Лугано» не показує. Це посередня команда, яких багато навіть в Україні. Якщо кияни зіграють у свій агресивний футбол, як це було проти «Шахтаря» у Кубку України до прикладу, то не сумніваюся, що «Динамо» виграє з різницею в два м’ячі.

Крім того, прогнозую, що відзначиться Бесєдін. Артем повинен допомогти команді виграти цей матч і пройти в плей-оф Ліги Європи.
Глупо доносить до динамовцев столь глупые мысли пан Цыганык.