10 грудня 2019 14:43
1

Леонид КУЧУК: "Тренерская судьба непредсказуемая. Готовым надо быть к любой ситуации"

У своєму прощальному інтерв’ю білоруський наставник Леонід Кучук підбив підсумки своєї роботи у «Русі» та висловив слова вдячності команді, тренерському штабу та президенту клубу.


«Термін мого контракту з «Рухом» невдовзі завершується. Настав час «Руху» рухатись далі, вирішили розійтись за обопільною згодою сторін. Дуже вдячний президенту клубу Григорію Козловському за те, що дав змогу попрацювати у «Русі», перевірити себе. Нами пройдено дуже довгий шлях: від команди-середняка - до команди, яка зараз у лідерах Першої ліги.


Про футболістів скажу так: низький уклін їм та повага. Не завжди таке трапляється, щоб гравці так вірили у тренерський штаб, свого президента, були вірні ідеям клубу. Не завжди у нас все вдавалось, але ми всі разом були єдиним цілим, і це приємно. У кожному матчі ми грали на перемогу.


Я всім вдячний, хочу сказати велике спасибі. Ми старались, щоб у нас все вийшло і у нас все вийшло. Будемо рухатись далі. Безперечно, буду стежити за «Рухом». З колишніми керівниками клубів, у яких раніше працював, ми й досі зідзвонюємось. Вважаю своїм обов’язком зателефонувати, подякувати, якщо треба, то й порадою допомогти.

Яка доля тренерського штабу? Не можу говорити за всіх, адже тут треба брати до уваги окремо взяту людину. Хочу їм подякувати, адже весь цей час ми були єдиним цілим і рухались у правильному напрямку. В одне одного ми багато чому навчились.


Стосовно мене, не можу сказати, що буде далі. Ніхто цього не знає. Тренерська доля - річ непередбачувана. Готовими треба бути до будь-якої ситуації. За довгий період своєї тренерської кар’єри я переконався у тому, що в тебе має бути напоготові валіза, в яку у будь-який момент ти повинен скласти свої речі і поїхати. Наразі планую навідати рідних, відсвяткувати Новий рік, а як далі складеться - поживемо-побачимо».

Цікаво було б подивитися на нього в Динамо