10 грудня 2019 12:03

Уик-энд для футболистов сборной Украины: голы Малиновского, Безуса и Яремчука

Черговий клубний вік-енд для футболістів, яких Андрій Шевченко запрошував на останні у 2019 році матчі збірної України, розтягнувся на три дні.


У суботу, 7 грудня, у матчі 15-го туру італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського на своєму полі переграла «Верону» (3:2), а український півзахисник відзначився красивим забитим м’ячем.


Цього ж дня «Олександрія» Юрія Паньківа в УПЛ удома розгромила «Ворсклу» — 3:0.


Забиті м’ячі Романа Яремчука та Романа Безуса оформили для «Гента» домашню перемогу над «Зюльте-Варегемом» (2:0). Ще один українець у складі переможців, Ігор Пластун, відіграв повний поєдинок.


Едуард Соболь допоміг своєму «Брюгге» здобути виїзну перемогу над «Сент-Трюйденом» (2:1).


У неділю, 8 грудня, Євген Шахов узяв участь у божевільному матчі 15-го туру італійської Серії А, в якому його «Лечче» на своєму полі розійшовся миром із «Дженоа» (2:2).


Київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» поступилося «Зорі» в поєдинку 17-го туру української ПЛ (1:2). Переможцям допоміг Дмитро Іванісеня, а у складі господарів у грі взяли участь одразу шестеро футболістів збірної України: Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Артем Бєсєдін та Артем Шабанов.