26 листопада 2019 15:49

Уик-энд для футболистов сборной Украины: очередной мяч Яремчука и голы Цыганкова и Буяльского

Перший клубний вік-енд після листопадової міжнародної паузи видався вкрай багатим на події для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко викликав на ігри проти Естонії та Сербії.


Ще в п’ятницю, 22 листопада, «Брюгге» Едуарда Соболя в чемпіонаті Бельгії здолав на своєму полі «Остенде» (2:0).


У суботу, 23 листопада, «Вест Хем» Андрія Ярмоленка на власному стадіоні програв у лондонському дербі «Тоттенхему» — 2:3.


У чемпіонаті України «Олександрія» дискваліфікованого Юрія Паньківа вдома обіграла «Зорю» Дмитра Іванісені (1:0).


У неділю, 24 листопада, у чемпіонаті Бельгії черговим забитим м’ячем відзначився Роман Яремчук, але це не допомогло його та Ігоря Пластуна «Генту» перемогти «Антверпен» (1:1).


В УПЛ київське «Динамо» розгромило у столиці «Маріуполь» — 3:0. Гол та результативний пас записав до свого активу Віктор Циганков, ще один м’яч забив Віталій Буяльський, гольова передача — на рахунку Сергія Сидорчука. Окрім них, Олексій Михайличенко задіяв у грі ще п’ятьох футболістів збірної України: Олександра Караваєва, Віталія Миколенка, Артема Шабанова, Володимира Шепелєва та Артема Бєсєдіна.


Нарешті, у понеділок, 25 листопада, у перенесеному з неділі через негоду поєдинку італійської Серії А «Лечче» Євгена Шахова зіграв на своєму полі внічию з «Кальярі» (2:2).