22 листопада 2019 14:19
3

Мирон МАРКЕВИЧ: "Казахстан? Все зависит от многих факторов"

Голова Комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич прокоментував для Footвoom чутки, що нібито він веде перемовини з одним із клубів Казахстану.


- Ви хочете мене запитати про Казахстан? Нічого не знаю! Ні з ким із представників казахстанських клубів я не розмовляв.


- А якщо б надійшла пропозиція з Казахстану?


- Навіть, не знаю. Все залежить від багатьох факторів. Я не розумію, яка-то може бути команда. Так, я хочу ще попрацювати. Це однозначно. Але говорив вже не раз: хочу прийняти участь у серйозному проекті на зразок "Металіста" чи "Дніпра". Просто кудись їхати, то я вже не в тому віці.


- В Казахстані є серйозні команди? Наприклад, "Шахтар" із Караганди звільнив Костова, під питанням доля Романа Григорчука в "Астані"...


- Що говорити про "Астану", якщо вона пропустила 13 м'ячів від АЗ (Алкмара) в Лізі Європи. Уявляю, що там за команда.


- Не ваш рівень?


- Ну та... Рівень можна зробити, але чи готові президенти на такі кроки. Ви розумієте, для того щоб створити серйозну команду європейського рівня, треба вкласти в неї великі кошти. Наберіть молодих футболістів і вийдіть з ними в фінал єврокубків... Потрібно, щоб люди могли це зробити. А ті, що не можуть, то дайте їм хоч по мільйону в день - сенсу не буде. Тому що в них немає класу.

Трижды не чемпион судорожно ищет работу. Не думайте,что Павелко платит ему хорошую зарплату - самим мало - никак не нажрутся. Старые запасы проедаются потихоньку. Да и земля под ногами начинает гореть,не сегодня-завтра Павелку посадют... Ссыкотно ему,что за компанию можно загреметь...
Судя по завышенной самооценке, Беститульный ждёт приглашения от команд не ниже классом чем Реал или Ливерпуль
Зачем ему Казахстан, здесь в УАФ не плохо платят.