15 листопада 2019 14:20

Сборная Украины: перелет в Белград, поздравления новоиспеченного отца и именинника

Сьогодні близько 12-ї години за європейським часом чартер, що виконував рейс Запоріжжя — Белград, приземлився у столиці Сербії. На його борту були 24 гравці національної команди України, у тому числі й Євген Коноплянка. Уранці в Євгена була нормальна температура, і лікарі дозволили йому подорож разом з усіма.


Фото Павла Кубанова


Новоспечений батько Руслан Маліновський прибув до Белграда з Мілана транзитом через Рим на годину раніше за команду. Тож збірну Руслан зустрів уже в готелі Crown Plaza, який стане третьою резиденцією синьо-жовтих на цьому зборі. З аеропорту до готелю збірники дісталися за 15—20 хвилин й особисто привітали партнера з народженням донечки.


Фото Павла Кубанова


Маліновський — не єдиний, хто сьогодні отримує привітання. Уже зранку хлопці вітали із днем народження Віктора Циганкова, якому виповнилося 22 роки.

Після прибуття до готелю в команди заплановані обід та відпочинок. Вечірнє тренування синьо-жовті проведуть сьогодні на стадіоні «Чукарічки».


Фото Павла Кубанова


Офіційні передматчеві заходи відбудуться завтра. О 17-й годині Андрій Шевченко та один із гравців зустрінуться з медіа в конференц-залі стадіону «Райко Мітич». А за півгодини українці розпочнуть передматчеве тренування на арені, де 17 листопада проведуть заключний поєдинок відбору до Євро-2020 проти Сербії (початок — о 16.00 за київським часом). Перші 15 хвилин заняття будуть відкритими для ЗМІ.


Фото Павла Кубанова


До слова, господарі свої медіа-заходи та офіційне тренування проведуть на дві години раніше не на арені матчу, а на території спортивного центру Футбольного союзу Сербії — о 15.00 та 15.30 відповідно.


Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України