14 листопада 2019 08:15

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Все ждут появления Иванисени и хотят получить ответ, сможет ли он заменить Тараса Степаненко"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», коментатор футболу на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський записав прогноз на матч Україна – Естонія. Це товариська зустріч національних збірних, яка пройде 14 листопада на стадіоні «Славутич-Арена» у Запоріжжі. Наш експерт припускає, що українці розберуться з суперником.


- Україна з Андрієм Шевченком уже кваліфікувалася на Євро-2020. Зараз збірна може спокійно готуватися до останньої гри, яка тим не менш достатньо важлива, щоб бути сіяною та потрапити в перший кошик при жеребкуванні фінального турніру. Українці можуть підготуватися до цього матчу в зустрічі з Естонією.

Звичайно, цікаво подивитися якихось нових футболістів. Усі чекають на появу Іванісені та хочуть отримати відповідь, чи зможе він замінити Тараса Степаненка. І суперник у принципі підходить для таких завдань.

Естонія останнім часом дуже й дуже слабка. Пам’ятаю ще ті часи, коли естонці грали в плей-оф чемпіонату Європи проти Ірландії, вони програли з дуже великим рахунком, але тоді принаймні була команда. Сяяв Васільєв, який досі грає в збірній, але йому вже 35 років. Як змінилася гра Васільєва, так змінилася гра і всієї команди, яка зараз виглядає дуже й дуже слабко. Наприклад, у цьому відборі на Євро-2020 Естонія програла Німеччині 0:8.

До речі, зможемо побачити нашого старого знайомого Зеньова та кілька інших цікавих гравців. Утім, загалом від естонців я нічого не чекаю. Це просто спаринг-партнер для України і українці мають вигравати у цьому матчі з дуже комфортною різницею м’ячів.

Думаю, що варіант на те, що Україна виграє в два м’ячі або більше, цілком нормальний. Мають забивати підопічні Шевченка, до того ж у кожному таймі, мають грати в своє задоволення, мають грати в атаку, мають спокійно долати оборону цього суперника. Тим паче в товариському матчі, коли естонці не будуть, гадаю, закриватися жорстко та неймовірно щільно на своїй половині поля.