14 листопада 2019 08:11

Игорь ЦЫГАНЫК: "Эстония в любом состоянии и составе не должна создавать нам проблемы"

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на товариський матч національних збірних. У Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена» зустрінуться команди України та Естонії. Наш експерт вважає, що українці виграють.


- У збірної України є достатньо багато кадрових проблем, але Шевченко викликав тих футболістів, на яких він розраховував упродовж усього відбіркового циклу. Андрій Миколайович хоче з ними відіграти календарний рік, тому практично немає змін.

Цікаво, який буде стартовий склад з огляду на всі негаразди. Чому не виклали гравців молодіжної збірної? Тому що команді U-21 зараз важливіший поєдинок проти однолітків з Данії в кваліфікації на молодіжний чемпіонат Європи. Це стало головною причиною, чому на цьому зборі немає гравців U-21.

Хочу сказати, що команда Естонії за будь-якого стану та складу збірної України не повинна створювати нам проблеми. Це добротний суперник, але поступається в класі.

Ризикну припустити, що Україна при переповнених трибунах (хоч і невеличкий стадіон, зате дуже комфортний і затишний) здобуде перемогу в два голи та заб’є принаймні два м’ячі.

Важко зараз відповісти, який склад вийде в четвер. Можливо, з’являться в основі несподівані персонажі: Безус, Шахов і Іванисеня. Як не як, це товариський матч, офіційний поєдинок проти Сербії буде пізніше. Повірте, мені самому цікаво, як Шевченко використає склад у наступних іграх.

Букмекери чекають, що на воротах стоятиме Паньків, однак, на мій погляд, в основі з’явиться Лунін. Андрій немає ігрової практики, а для збірної України важливіше йому довірити місце на полі.